قرنیز در ساختمان
قرنیز در ساختمان یکی از المانهای زیباییدهنده و عملکردی در ساختمانها است که به تنهایی میتواند تغییری چشمگیر در ظاهر و استفاده از فضاها به ارمغان بیاورد. امروزه طراحی دکوراسیون داخلی به عنوان عناصر کلیدی ساختمان محسوب می شود ؛ به همین منظور لازم است مبلمان , پرده , کفپوش و سایر موارد موثر بر دکوراسیون , با یکدیگر هماهنگی داشته باشند .
یکی از اجزای مهم در زیبایی منازل قرنیزها هستند, اما تنها دلیل استفاده قرنیز, به افزایش جذابیت و زیبایی محدود نمی شود ؛ به همین دلیل در این مطلب قصد داریم بررسی کنیم دلیل به کار بردن قرنیز در ساختمان چیست, پس تا انتها همراه ما باشید و در صورت نیاز به اطلاع از قیمت کفپوش آنتی باکتریال بیمارستانی با ما تماس بگیرید.
قرنیز چیست ؟
قبل از اینکه به دنبال پاسخ این پرسش باشیم که دلیل به کار بردن قرنیز در ساختمان چیست , بهتر است کمی بیشتر با آن آشنا شویم ؛ قرنیز یک نوار باریک و برجسته می باشد که در بیشتر مواقع در پایین دیوارها و گاهی هم در اطراف درب و پنجره بکار می رود .
قرنیز می تواند جنس های گوناگونی داشته باشد, از چوب و MDF گرفته تا سنگ و سرامیک و پلاستیک . بنابراین گزینه های بسیار زیادی برای انتخاب قرنیز وجود دارد ؛ برای آشنایی با انواع قرنیزهای جدید و قرنیز چوبی طوسی بر روی لینک کلیک کنید.
دلیل به کار بردن قرنیز در ساختمان چیست؟
اما اکنون نوبت آن رسیده که ببینیم اصلا دلیل به کار بردن قرنیز در ساختمان چیست ؟ چه کاربردی دارد و بودن قرنیز, چه برتری نسبت به نبودن آن دارد ؟
۱- زیبایی
همانطور که احتمالا حدس می زنید , اولین دلیل استفاده از قرنیز این است که جلوه و زیبایی محیط دوچندان شود . این محصول با رنگ ها و طرح های متعددی که دارد, به آسانی با سایر عناصر دکوراسیون داخلی هماهنگ می شود ؛ این موضوع سبب می شود تا محیط بسیار دلنشین تر گردد و توجه افراد را به خود جلب کند . در صورتی که در انتخاب رنگ قرنیز دچار تردید هستید این مقاله را مطالعه کنید: رنگ مناسب برای قرنیز کدام است ؟
۲- محافظت از دیوار
دیوارهای گچی در برابر رطوبت بسیار آسیب پذیر هستند و اگر آب به آنها برخورد کند , شکل و ظاهر خود را از دست می دهند و چهره بسیار زننده ای پیدا می کنند ؛ با بکارگیری قرنیز در انتهای دیوار , شانس رسیدن آب به بافت گچی دیوار کاهش می یابد .
در واقع زمانی که در حال شست و شوی کف هستید , ممکن است آب رطوبت به دیوار نفوذ کند, اما زمانی که قرنیز وجود داشته باشد جلوی نفوذ آب گرفته می شود . بنابراین برای کسانی که به دنبال این هستند که بدانند دلیل به کار بردن قرنیز در ساختمان چیست , این مورد بسیار مهم می باشد .
۳- تغییر مساحت فضا
قرنیزها علاوه بر اینکه بسیار متنوع هستند, به شیوه های متعددی قابل نصب می باشند ؛ به عبارت دیگر با توجه به محیط و هدفی که مشتری دارد, می توان کاربری متفاوتی از قرنیز را به اجرا درآورد .
به عنوان مثال با انتخاب جنس و رنگ مناسب برای قرنیز, می توان فضا را بزرگتر و یا حتی کوچکتر از مقدار واقعی نشان داد . در نتیجه با اینکه قرنیز متریال کوچک و بی تاثیری به نظر می آید, بسیار تاثیرگذار و تعیین کننده می باشد .
برای مشاهده باکیفیت ترین و شکیل ترین قرنیزها می توانید به وبسایت مجموعه خانه امیران مراجعه نمایید ؛ این مجموعه یکی از برترین و باتجربه ترین تولیدکنندگان تجهیزات دکوراسیون داخلی است که همواره با عرضه محصولات مرغوب و مقرون به صرفه تلاش دارد رضایت مشتریان را جلب نماید .
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید و از مشاوران خانه امیران بپرسید که دلیل به کار بردن قرنیز در ساختمان چیست.
کاربرد قرنیز در ساختمان
اگر بخواهیم به طور دقیق بررسی کنیم , کاربردهای قرنیز شامل موارد زیر می شوند :
– پنهان کردن کابل و سیم : برخی از قرنیزها دارای فضایی در پشت خود هستند که به ما اجازه می دهند کابل وسایل برقی را از آنجا عبور دهیم . البته دقت داشته باشید که همه انواع قرنیزها این ویژگی را ندارند, به عنوان مثال در نمونه های سنگی و سرامیکی امکان عبور سیم از پشت قرنیز وجود ندارد .
– پوشش درز : در هنگام نصب برخی از کفپوش ها از جمله پارکت, فضایی برای انبساط دمایی آن در نظر گرفته می شود ؛ بنابراین گوشه های اتاق که در نزدیکی دیوارها هستند, خالی می ماند . با استفاده از پارکت می توان این فضاهای خالی را به بهترین شکل ممکن پر کرد تا گرد و خاک در آنجا تجمع پیدا نکند .
– محافظت در برابرعوامل خارجی : در پاسخ به پرسش دلیل به کار بردن قرنیز در ساختمان چیست, می توان به در امان ماندن دیوار در برابر عوامل خارجی نیز اشاره نمود .
حتما برای شما هم پیش آمده که در زمان انجام کارهایی مثل جارو زدن, جابجایی وسایل و … به دیوارها ضربه وارد کنید و یا مثلا کودک شما اسباب بازی خود را به دیوار بکوبد ؛ همه این عوامل منجر به آسیب دیدن دیوار می شوند .
در صورتی که با استفاده از قرنیز , می توان به راحتی از پایین دیوار محافظت نمود و آسیب را به مقدار زیادی کاهش داد .
انواع قرنیز در ساختمان
قرنیزها انواع مختلفی دارند که هرکدام دارای ویژگی های منحصر به فردی هستند, و با توجه به نیاز مشتریان بهترین نوع آن نیز فرق خواهد کرد . به طور کلی انواع قرنیز شامل موارد زیر می باشد :
– قرنیز سنگی
– قرنیز سرامیکی
– قرنیز چوبی
– قرنیز PVC
– قرنیز MDF
– قرنیز پلاستیکی
اکنون که به طور کامل با کاربرد قرنیز آشنا شدید و فهمیدید که دلیل به کار بردن قرنیز در ساختمان چیست, به شما پیشنهاد می کنیم که مقاله انواع قرنیزهای جدید را مطالعه نمایید ؛ در آن مقاله به صورت گسترده به بررسی انواع قرنیز پرداخته ایم و هرکدام به طور مفصل شرح داده شده است .
۰ دیدگاه